Bonaparte
Pikk tn

Uudised

    • Maailma parima restorani kokk nüüd Bonapartes
    • Kokk Vitali Tihhonov, kes mitmete teiste Norra ja Prantsuse tipprestoranide seas on töötanud ka maailma parimaks tunnistatud “Noma” köögis, on oma loomingu toonud nüüd Eestisse. Vitali on käesolevast aastast Tallinna ühe vanima restorani Bonaparte peakokk ning tema uue menüüga tähistab Bonaparte oma 15. sünnipäeva.


      „Minu loomingu võtmesõnadeks on värskus, puhtad maitsed, looduslähedus ja isiklik emotsioon“ iseloomustab Vitali Tihhonov oma lähenemist toidukuntsile. Uuest Bonaparte menüüst leiab näiteks sellised klassikud nagu homaari Bisque karamelliseeritud kammkarbiga ja kuumal pannil praetud Armanac’iga flambeeritud foies gras, kuid ka modernsed trühvlimatiselised odrakruubid ja tiigerkrevetid suitsuangerja maitselises glasuuris. Uut menüüd on kõikidel prantsuse köögi austajatel võimalik nautida alates 27. veebruarist meie Pika tänava restoranis. 

      Uue menüüga saab tutvuda siin ning degustatsioonimenüü leiate siit.




    • — Bonaparte
    • 27.02.2013

« Tagasi esilehele